SVP pensez à vous inscrire
invité

Connexion S'inscrire

S'inscrire | Mot de passe perdu ?
Recherche avancée

— Activité du forum —

  

— Chercher —

   

— Options du forum —

   

Utilisation du caractère Joker:
*  remplace n'importe quel nombre de caractères    %  remplace exactement un caractère

La longueur du mot recherché est au minimum de 4 caractères et au maximum de 84 caractères

New Balance 996 Korting
20 mai 2017
3:30
Avatar de brook4q
Brook4q
Nouveau membre
Nombre de messages du forum : 2
Membre depuis :
20 mai 2017
Hors ligne

http://www.reekschoene.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/u/bunb209.jpg

Helemaal terug in september waren er rumblings van J.Crew hun handen op de New Balance 996 Korting voor een aanstaande samenwerking. De enige kijk die we kregen was een "Faded Gray" -paar, maar de colorway vertoonde het vermogen van het menswearmerk voor een unieke subtiele en ongeëvenaarde kwaliteit. Nu zijn er 3 andere NB 996 blikken op onze weg voor lente 2015. Bekijk elk van de 4 nieuwe paren voor deze komende J.Crew x New Balance samenwerking na de pauze en blijf afgestemd op een aankomst in de komende jaren in de komende weken.

Zwart lakleer bovenkant … witte zolen … ballistische nylon tongjes … hebben we hier over de Space Jam Jordans gepraat? Hier is een kijkje op de New Balance 996 Online Bestellen in een onverwachte flashy look van zwart lakleer; De gewaardeerde lopende sneaker, die we normaal gezien in grijze suède bovenkanten zien, komt bij ons met extra stijl in het achterhoofd met het tonale zwarte in de glanzende afwerking. Deze verschijnen bij selecte NB winkels over de hele wereld, dus blijf afgestemd op een binnenlandse release en geniet van de foto's hieronder.

Als een van de meest standaard klassieke silhouetten van een merk dat gewoonlijk de dingen simpel houdt, lijkt de New Balance 996 nooit zo erg uit te kijken. Dat gaat met deze flitsende nieuwe kleurweg voor de dames veranderen, die in een overal metallic goudafwerking voor het leren bovenkant is uitgedrukt. Degenen die een beetje flits willen toevoegen aan hun New Balance-aanbod, kunnen nu de New Balance 996 Online Bestellen "Metallic Silver" opvragen bij select New Balance retailers zoals Hype DC.

Onder de vele silhouetten die worden gebruikt voor een breed scala van samenwerkingen, waaronder de meest recente J. Crew-druppel, blijft de New Balance 996 Sale meer rennen, deze keer met een nieuwe inline release. Met een sterke kleurblokkering over het luxueuze materiaalgebruik neemt het archief NB runner een tweekleurige esthetiek aan, die door de voorvoet wordt aangevuurd, en met een beige achterkant met een parel. Het koppelen van herfsttonen met de lichtgewicht, functionele stijl zorgt ervoor dat dit levensvatbaar is dit seizoen en in de winter.

Van de vele sneakersilhouetten die voor alle doeleinden voor één ding staan, dan in een ander worden getransformeerd, heeft de New Balance 996 runner een middelste vorm genomen. Hoewel niet te ver verwijderd van zijn traditionele runner centric frame, het midden staat voor een gezelliger en wArmslijtage in de huidige tijden en de komende maanden. Net als de H710, maakt de New Balance 996 Sale Mid een bootsachtig gevoel door een koppeling van mesh en suede-constructie bovenop een REVlite-midsole. Leren branding werkt natuurlijk het "N" -logo aan het midden van de voet, terwijl de november 2014-uitgiften bestaan uit koningsblauw, donkergroen en roomkleurvarianten. Textielvoering verbetert comfort en stabiliteit, terwijl tonal hiel tellers elke stijl voltooien.

pub
Fuseau horaire du forum :Europe/Paris

Nb max. d'utilisateurs en ligne : 243

Actuellement en ligne :
59 Invité(s)

Consultent cette page actuellement :
1 Invité(s)

Auteurs les plus actifs :

xukaimin: 791

chenyingying: 787

fangxu0220: 783

alibaba: 647

yehongkun362330: 630

jouve: 611

xxyckt: 602

wangkiky: 584

Angel92: 569

BelindaRaman: 486

Statistiques des membres :

Invités : 4

Membres : 3701

Modérateurs : 1

Administrateurs : 1

Statistiques du forum :

Groupes : 6

Forums : 28

Sujets : 22131

Messages :29866

Nouveaux membres : DavidDoB, Stephenfen, MichaelMor, SandraFavela, partciulierservice, brainwave74, keand10, Aron74, steelekun, Kruizenga

Modérateurs : sarena (106)

Administrateurs : Myriam (198)